×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

Livsmedels- och näringskunskap Onlinebok (12 mån)

Livsmedel- och näringskunskap är ett kursläromedel för gymnasiets yrkesprogram Restaurang- och livsmedelsprogrammet som ger grundläggande kunskaper om våra livsmedel och hur de ska hanteras, förvaras och tillagas för att på bästa sätt bevara smak och kvalitet. Läromedlet ger en helhetsbild av livsmedlens väg från råvaruproduktion till tillagning. Näringsämnenas uppbyggnad och funktion presenteras i samband med olika livsmedelsgrupper och hur hälsan är beroende av rätt kost är ett återkommande tema. Även etiska och miljömässiga frågor inom ämnet behandlas. Faktatexten varvas med uppgifter och i slutet finns även livsmedelstabeller och underlag till att göra egna beräkningar.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar